تاریخچه گیاه آقطی

در قرن 17 “John Evelyn” از آقطی به عنوان درختی یاد کرد که تقریبا برای هر بیماری درمان است. در قرن 18 میلادی از آب گل آقطی برای سفید کردن پوست و برداشتن کک و مک استفاده می کردند. حتی عصاره آقطی قرن ها به عنوان طعم دهنده در انواع غذا ها و نوشیدنی های الکلی و غیر الکلی مورد استفاده بوده است.  میوه های این گیاه در تهیه شراب آقطی مورد استفاده بوده و هست. عرق (عصاره) گل های این گیاه به عنوان یک حلال و حامل معطر برای فراورده های دارویی موضعی به کار می رود. خواص گیاه آقطی از قدیم الایام مورد توجه حکیمان بوده است. گل ها و دانه های این گیاه در درمان و پیشگیری از انواع بیماری های مطرح بوده است. جالینوس حکیم آن را در موارد سرماخوردگی و آبریزش بینی تجویز می نمود. در طب سنتی اروپا هم برای درمان تب و بیماری های دستگاه تنفس بکار می رفت.

منبع مقاله

https://bitkiteb.com/elderberry-properties/

گیاهان دارویی آقطی ,گیاه ,بوده ,مورد ,درمان ,بیماری ,گیاه آقطی ,استفاده بوده ,مورد استفاده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

روزهای زندگی بهترين ارزهاي مجازي براي تجارت چیست؟ جم رایگان کلش 100%تضمینی کوچکترین وبلاگ سرگرمی ایران سایت تخفیف وبلاگ رزبلاگ تهران رام برای دانلود رام گوشی دانلود زیرنویس فارسی انیمه پایگاه خبری ، تحلیلی و اطلاع رسانی جانا